Zoekmachine marketing

Bovenaan de eerste pagina op Google

“De beste plek om iets te verstoppen is op pagina 2 van Google.” Een opmerking die je wellicht weleens hebt horen langskomen. Het klinkt een beetje flauw totdat je leert dat de nummer 1 positie 10 keer meer kliks krijgt dan de nummer 10 positie op Google. Tijd om jouw zoekmachine marketing strategie eens goed onder de loep te nemen. Want wie relevant wil zijn, is goed te vinden.

zoekmachine marketing
zoekmachine marketing

Combineer onbetaald en betaald (SEO en SEA)

Google kent twee manieren om ervoor te zorgen dat jouw website bovenaan getoond wordt op de resultatenpagina. Onbetaald (ook wel Search Engine Optimalisation of SEO) en betaald (ook wel Search Engine Advertising of SEA). Hoewel je met een goede SEO strategie en correct gebruik van o.a. rich snippets en ratings op jouw website al snel richting de eerste pagina kan komen, kiezen veel bedrijven er toch voor dit te combineren met SEA. Niet gek, vinden wij, want met een verhoging van CTR (Click through rate) met 32,3% per positie die je stijgt, gaat ook een hoop business gepaard. Afhankelijk van jouw vraagstuk, adviseren wij één of allebei de middelen in te zetten, want op pagina 2 willen wij nog niet dood gevonden worden.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

zoekmachine marketing

Kevin Jansen
Business Development Manager