Social Media Marketing

De toekomst van marketing en business

Een duizelingwekkende 90% van de Nederlandse bedrijven zet social media marketing al in om de naamsbekendheid onder hun doelgroep te vergroten. 71% probeert een online community op te bouwen en 61% zet social media in om conversies te genereren. In een wereld waarin de consument gemiddeld 108 minuten per dag online doorbrengt op social media, hebben we met z’n allen allang omarmd dat social media de toekomst is van marketing. Maar, hoe zorg jij er nou voor dat jouw bedrijf opvalt tussen die miljoenen bedrijven die ook op social media zitten?

social media marketing
social media marketing

Een social media strategie mét resultaat

Met de grote hoeveelheid aan gebruikers, platformen en dagelijkse content is social media marketing een delicaat vak wat veel kennis vereist van de regels en het algoritme. Daarom plaatsen wij nooit klakkeloos wat online, maar doen wij een stapje terug om het gehele vraagstuk te bekijken. Of je nu op zoek bent naar grotere naamsbekendheid of social media wilt gebruiken om je omzet te verhogen, op basis van een gepersonaliseerde strategie adviseren wij jou over het budget, de kanalen en frequentie van plaatsen. We creëren content gericht op jouw doelgroep en tonen dit op het juiste moment, ook advertenties. Zo behalen wij voor jou de doelstellingen, terwijl jij je richt op waar jij goed in bent.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

social media marketing

Kevin Jansen
Business Development Manager