E-commerce strategie

Een investering die de moeite waard is

Wanneer je een bedrijft hebt wiens core business ligt in de verkoop van goederen, is de kans groot dat jij op één of meerdere momenten in de afgelopen jaren al hebt overwogen je afzetmarkt te vergroten door jouw producten online aan te bieden. Een webshop starten lijkt zo simpel, maar zelfs als jouw webshop, prijsstrategie, koppelingen en conversie tracking op orde zijn, is de kans groot dat jouw organisatie er nog niet klaar voor is. Of erger: je hebt een enorme investering gedaan en de omzet valt tegen. Door te werken vanuit een gedegen e-commerce strategie die niet alleen toekomstbestendig is, maar ook aansluit op jouw organisatie, vergroot je niet alleen de omzet maar ook de ROI. En dat is een investering waard.

e-commerce strategie
e-commerce strategie

Een nieuwe manier van verkopen

Investeren in een e-commerce strategie en -platform vraagt om een nieuwe manier van denken. Waarbij het succes van een brick-and-mortar winkel staat of valt met de kennis en kunde van goede verkopers, is een e-commerce platform relatief erg afhankelijk van techniek. De systemen, content, data handling, usability, interface en de (data driven) marketing dragen bij aan het succes van een webshop of e-commerce platform. Maar deze kennis is vaak niet standaard aanwezig binnen een MKB. Ga daarom eens in gesprek met één van onze ervaren adviseurs en laat je inspireren door onze aanpak.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

e-commerce strategie

Kevin Jansen
Business Development Manager