Lead generation

B2B lead generation

Waar een groot deel van het MKB in Nederland nog afhankelijk is van de salesmensen op de weg, heeft het merendeel van grote corporaties al de digitale transitie gemaakt van traditionele sales naar moderne marketing, sales en lead generation. Dit zorgt ervoor dat zij veel van hun leads tegenwoordig direct via het internet verkrijgen. En dat is niet gek, want ruim 85% van de Nederlandse (professionele) bevolking gebruikt het internet om informatie te zoeken over goederen. Uit onderzoek van Google blijkt zelfs dat klanten gemiddeld maar liefst 12 keer online kijken naar diensten of goederen voordat ze contact opnemen met de aanbieder. Hoog tijd dus voor het MKB om ook gebruik te maken van al deze kennis.

lead generation
lead generation

Leads genereren met behulp van Google én social media

Hoewel het persoonlijke aspect van sales áltijd cruciaal zal zijn voor de conversie (Lees hier ook: “Mensen doen zaken met mensen”), is het vullen van de salesfunnel tegenwoordig een taak die vaak wordt uitbesteed aan marketing. Met behulp van een goede SEO- en SEA-strategie kunnen we er al jaren voor zorgen dat leads die in-market zijn voor jouw product, ook jouw conversie geoptimaliseerde website kunnen vinden. Maar moderne lead generation gaat verder dan dat. Met behulp van content marketing, e-mail marketing én social media marketing, helpen we klanten kennismaken met jouw bedrijf, laten we zien wat jouw meerwaarde is én stimuleren we hen om contact op te nemen. Op basis van de data begeleiden we ze van begin tot het eind door de funnel, totdat jouw salespersoneel de allerlaatste klap erop geeft.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

lead generation

Kevin Jansen
Business Development Manager