Onze werkwijze

Samen bouwen aan sterke (online) merken

Bij De Kleuver Online Marketing doen wij nooit iets zomaar. Onze marketing uitingen, middelen en ontwerpen zijn altijd onderdeel van een 360-graden aanpak die bijdraagt aan jouw ondernemersdoelstellingen. Op basis van onderzoek en data maken we samen met onze klanten een (online) marketing- én business strategie met concrete roadmap.

Zie het als een tailormade online marketingplan en implementatie waarbij wij alleen die middelen inzetten die werken voor jou. Deze unieke en pragmatische methodiek waarbij we marketing en business combineren, heeft al honderden bedrijven geholpen een antwoord op hun vraagstuk te krijgen. Is jouw online marketing klaar om naar een hoger niveau getild te worden?

Meedenken en meebewegen

Waar je bij sommige bedrijven van kastje naar de muur wordt gestuurd met een simpele vraag over een factuur, zijn we bij De Kleuver van openheid en persoonlijke betrokkenheid. We zijn geen bureau dat werkt vanuit een ticketsysteem. Wij werken vanuit fixed prices en doen daarbinnen alles wat er nodig is om jouw doelstellingen te helpen realiseren. Hierdoor kunnen we één keer duidelijke afspraken maken, en daarna allebei samen op inhoud zitten. Deze persoonlijke betrokkenheid gaat verder dan de uitvoering van alle marketingwerkzaamheden. Van het begin tot het eind ondersteunen wij stakeholders binnen jouw organisatie bij hun digitale reis of transitie. Opvolgen van leads of het persoonlijk gebruik van LinkedIn, in alle gevallen staan wij voor je klaar.

Alle specialismes onder één dak

Wanneer we voor onze klanten aan de slag gaan, laten we ons niet leiden door tunnelvisies of vastgeroeste patronen. In plaats daarvan zetten we alleen datgene in wat jij nodig hebt. Ons zelfsturende team van ondernemende strategische marketing- & businessconsultants, (SEO-)copywriters en (online en social media) marketeers, aangevuld met een selecte groep vaste partners op alle terreinen, weet raad met alle (online) marketing tools die jij nodig hebt om te slagen:

  • Lead generation tools
  • CRM tools
  • Data tools
  • SEO tools
  • Marketing automation tools
  • Design tools

Heb je een vraag?

Wij ontdekken graag samen met jou de vraag achter de vraag. Zet de eerste stap en neem direct contact op of vul ons contactformulier in via de link hieronder. Wij nemen direct contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

Kevin Jansen
Business Development Manager