Online branding

Jouw merk in de digitale etalage

Sterke merken bouwen, dat is waar onze kracht ligt. Maar een sterk merk heeft alleen effect als het ook zichtbaar is bij de doelgroep. Waar het internet vroeger een nevenfunctie had voor de naamsbekendheid en zichtbaarheid van een bedrijf, speelt het nu een centrale rol. Niet alleen het bouwen aan een sterk merk, maar het consistent doorvoeren van de kenmerken online is daarmee onmisbaar geworden. De grootste valkuil hierbij is dat menig bedrijf niet verder denkt dan een website wanneer het woord online naar voren komt. Dat terwijl er nog zoveel meer is. Je social media content, online advertentiecampagnes, nieuwsbrieven en blogs moeten allemaal weerspiegelen wie jouw merk écht is. In online branding is het van belang dat alle communicatieuitingen op elkaar aansluiten om jouw merk krachtig en overtuigend te positioneren in de digitale etalage.

Online branding
Online branding

Online branding gaat verder dan een logo aanpassen

Wanneer we het hebben over online branding denken de meeste mensen al snel dat we hiermee het aanpassen van een logo op LinkedIn bedoelen. Maar branding en online branding gaan zoveel verder dan het vervangen van een simpel plaatje met een nieuwe. (Online) branding is een beleving, die in tekst, beeld, geluid, kleur (en wanneer het ooit mogelijk is geur) door alle online marketing heen zou moeten sijpelen. Of het nu gaat over content, social media, SEA, SEO of een website: een consistente merkbeleving zorgt voor eenheid, herkenbaarheid én activeert de intentie. Kortom, online branding is dus onmisbaar.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

Online branding

Kevin Jansen
Business Development Manager