Social media trainingen

Samenwerking en nazorg

Dat social media marketing belangrijk is voor het vergroten van naamsbekendheid, merkvoorkeur en/of het behalen van omzetdoelstellingen, hebben we hier al toegelicht. Logisch dus, dat steeds meer MKB’s hier ‘iets’ mee willen. Maar tussen willen en kunnen, kan nog best een gat liggen. Beschikt jouw personeel niet over de social mediavaardigheden en de tijd die ervoor nodig is om dit vanuit een goed doordachte strategie uit te voeren? Dan is de meest voor de hand liggende keuze om je social media marketing onder te brengen bij een marketingbureau. Heeft jouw personeel wel de tijd én de ambitie om dit op te pakken? Dan is een social media training een idee. In onze social media training leren wij jouw personeel anders kijken. We nemen hen mee in hoe social media werkt, hoe ze de marketing- en business strategie vertalen naar online, waar de kansen liggen en hoe ze hier optimaal op in kunnen spelen om jouw doelstellingen te behalen.

Social media training
Social media training

Het wat, waarom en hoe van social media

Of je de social media marketing nu zelf oppakt of onderbrengt bij De Kleuver: het is in alle gevallen van groot belang dat het personeel weet dát het speelt, zodat het iets van hen allemaal wordt. Daarom nemen we ze tijdens een training niet alleen mee in wat social media is, en in hoe het algoritme in elkaar zit, maar ook in het belang van een juiste strategie (het waarom). Aan de hand van de marketing- en business strategie (de bedrijfsdoelstellingen) van jouw bedrijf ontdekken we samen op welke manier social media hieraan kan bijdragen. Met behulp van associatiebomen, slimme tips, tools en kennis over de markt, bekijken wij hoe we samen vervolgens tot authentieke en rake content kunnen komen, en hoe ze deze kunnen inzetten om van jouw social media accounts een succes te maken.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

Social media training

Kevin Jansen
Business Development Manager