Online marketing- & business groeistrategie

Van geen idee naar goed idee

Voor de meeste mensen is een leven zonder internet bijna niet meer voor te stellen. Zo’n 90% van ons brengt dagelijks meer dan een paar uur (!) online door. En waar menig MKB tot een aantal jaar geleden zijn handen af trok van online marketing, zien we een steeds snellere groei in het aantal bedrijven dat deze digitale kansen omarmt. Maar hoe zet jij als bedrijf deze stap, als je geen idee hebt waar je moet beginnen? Een succesvol project begint bij een goede groeistrategie en pragmatisch plan, gebaseerd op jouw ondernemersdoelstellingen.

Online marketing- & business groeistrategie
Online marketing- & business groeistrategie

Een online marketing strategie die past bij jouw bedrijfsdoelstellingen

Menig marketingafdeling raakt verloren in de oneindige mogelijkheden van het online landschap. Voordat je klakkeloos ergens aan begint, is het belangrijk om jezelf af te vragen waarom je eraan begint, of liever: wat jouw online marketing nou écht bijdraagt aan jouw bedrijfsdoelstellingen. Of je nu zoekt naar een nieuwe afzetmarkt of op zoek bent naar nieuwe kwalitatief hoogwaardige klanten, wij hebben het tot een kunst verheven om vanuit onderzoek en strategie het juiste pad uit te stippelen zodat we jouw online marketingeuro’s optimaal inzetten.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

Online marketing- & business groeistrategie

Kevin Jansen
Business Development Manager