Marketing automation

Moeiteloos potentiële klanten bereiken en leads genereren

Wat als we jou vertellen dat we marketing-inspanningen zodanig kunnen automatiseren dat we tot wel 10x zoveel werk kunnen doen in dezelfde tijd? Marketing automation is het opzetten en het gebruik van technologieën en platformen om klanten automatisch te benaderen met content en berichten via e-mail, social media en je website. Wanneer het eenmaal staat, vul je met marketing automation moeiteloos je sales funnel met leads (lees hier ook: Lead generation). Maar met een grote hoeveelheid aan mogelijke platformen en ingewikkelde API’s en koppelingen, kan het opzetten van een marketing automation flow nog wel eens lastig zijn. Wij helpen je het overzicht te vinden en het maken van een plan.

Marketing automation
Marketing automation

Sales- en marketing flow met een persoonlijke touch

Om een goede marketing automation flow te garanderen werken de technische online marketeers van De Kleuver veel samen met webdevelopers en IT-specialisten van hoog niveau. Samen wegen ze de investering af tegen de voordelen, en richten ze de flow zodanig in dat jij er gebruik van kan maken. En hoewel de slimme technologieën achter marketing automation draaien op data en algoritmen, blijven wij altijd vertrouwen op de kennis en het goede inzicht van zowel onze professionals als jouw sales personeel. Hierdoor blijft marketing automation een middel om jouw ondernemingsdoelstellingen te behalen, in plaats van een einddoel.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

Marketing automation

Kevin Jansen
Business Development Manager