Websites & webshops

Online uithangbord, visitekaartje en brochure in één

Wanneer klanten bij ons aanbellen voor het maken van een website, vinden wij eigenlijk maar één ding belangrijk: een duidelijk doel voor ogen. Wereldwijd telt het internet zo’n 1,71 miljard (!) websites, maar slechts een fractie van deze websites doet waarvoor het is gemaakt. Bedrijven en marketingafdelingen die het wél goed doen, hebben van hun website hun uithangbord, visitekaartje en brochure in één gemaakt. Zij weten precies wat de doelgroep vraagt en anticiperen daarop. Kortom, hun website presteert: het behaalt haar doel.

Website
Online marketing bureau in Veenendaal - De Kleuver

Stapsgewijs tot een presterende website

Om het doel van onze klanten te behalen middels een website, kijken wij altijd verder dan mooie plaatjes en een leuk verhaal. Binnen elke stap van het proces staan we weer stil bij de strategie en het einddoel, daarbij voor ogen houdend hoe we de doelgroep het beste kunnen bedienen. Van kleurgebruik tot vindbaarheid op Google, in ons proces staan wij elke keer weer stil bij de best mogelijke optie. Zo komt jouw conversiegerichte website – het middelpunt van jouw online vertegenwoordiging – stapsgewijs tot stand.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

Website

Kevin Jansen
Business Development Manager