E-commerce marketing

Trek bezoekers naar jouw e-commerce winkel

Een succesvol e-commerce bedrijf heeft altijd 3 dingen goed voor elkaar: een e-commerce strategie, een conversie gerichte webshop of e-commerce platform én een goed e-commerce marketing team. Waarbij de meeste ondernemers veel investeren in strategieën en hun webshop, zien we in de praktijk vaak dat de marketing vervolgens volledig wordt verwaarloosd. En dat is zonde. Want je kan nog zo’n goed converterende webshop hebben, maar als hij online niet vindbaar is, dan wordt er niks verkocht. Gelukkig kun je daar wat aan doen.

e-commerce marketing
e-commerce marketing

Een omnichannel aanpak

Om de juiste bezoekers naar jouw webshop te trekken, geloven wij bij De Kleuver in een omnichannel aanpak waarbij we de klant meerdere touchpoints geven voordat hij of zij de webshop bezoekt. Afhankelijk van jouw industrie en doelstellingen, kiezen we die kanalen waar jouw klant te vinden is. Vervolgens laten we jouw merk en de producten die je verkoopt zien aan die klanten die het meest waarschijnlijk een aankoop doen. Van Google tot social media: alle data wordt gekoppeld en gezamenlijk ingezet om een 360 graden aanpak te garanderen.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

e-commerce marketing

Kevin Jansen
Business Development Manager