Blogs

Meer weten over het laatste nieuws in de wereld van online marketing? Hier vind je de kennis waarvan wij denken dat het jou kan helpen jouw online doelstellingen te behalen.

Zoeken en filteren:

Afbeelding met een winkelkarretje voor een laptop om webshop beginnen te illustreren.

Webshop beginnen? 4 redenen om het wel te doen (en 1 groot nadeel)

Twijfel jij er wel eens over om die stap te zetten, om als ondernemer, winkelier of verzamelaar de mogelijkheid van het online landschap te benutten om jouw producten voor iedereen - nationaal of internationaal - beschikbaar te maken? We hebben het natuurlijk over een webshop beginnen.
Afbeelding over een stel dat kijkt naar een scherm met daarop een corporate website

Dit moet je weten voordat je jouw corporate website laat maken

‘Een (corporate) website maken? Dat kan iedereen.’ Je hoort het vaak en technisch gezien is dat ook waar. Een mooi design krijg je al door gebruik te maken van bestaande, voordelige formats. Daar is niets mis mee als je op zoek bent naar een ‘mooi plaatje’. Maar als je echt een verschil wilt maken, dan vraagt een goede website wel om iets meer.
Afbeelding over marketing automation met succesvolle afloop

Marketing automation écht laten slagen? Dit is het geheim tot succes

Marketing automation is één van de meest effectieve manieren om jouw leads te kwalificeren. Door steeds weer op het juiste moment de juiste snaar te raken, veranderen koude contacten langzaam maar zeker in veelbelovende leads. Met de juiste tools voor het beheer van jouw (potentiële) klantgegevens én kennis van de journey van jouw (potentiële) klant, kan dat je veel opleveren. Maar hoe zet je nu echt succesvol in?

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

webshop beginnen

Kevin Jansen
Business Development Manager