Conversion Rate Optimization

Maak van passieve webshopbezoekers goed betalende klanten

Als we alle converterende websites ter wereld op een stapel zouden gooien, zouden we op een gemiddeld conversieratio van 2,17% uitkomen. Afhankelijk van de industrie en de prijs van het product, varieert dit percentage natuurlijk. Een vuistregel hierbij is: hoe hoger de prijs, hoe lager het percentage. Maar wat als er nou een manier is om dit percentage voor jouw webshop te verhogen, ook als jij in een hogere prijsklasse zit? Met Conversion Rate Optimization (CRO) verbeteren we het conversiepercentage van jouw webshop, waardoor jij meer haalt uit de investering in jouw webshop die jij reeds hebt gedaan.

conversion rate optimization
conversion rate optimization

Combineer ervaring met inzicht

Net zoals een winkelier de klanten in zijn winkel wil herkennen en bedienen, wil je dat online net zo doen. Op basis van wereldwijd onderzoek en ervaring kun je al een heel eind komen met je webshop. Er zijn namelijk toepassingen op een webshop waarvan we weten dat ze werken, net zoals de verkoper snapt wat werkt bij zijn gemiddelde klant. Maar, waar een verkoper in die winkel kan afgaan op wat hij ziet en zijn intuïtie hem vertelt, vraagt dit online om een andere aanpak. Om in te spelen op het gedrag van de klant online, gebruiken wij als marketeers de zogeheten conversion rate optimization programs. Van A/B-testing tot personalization tools: deze programma’s geven inzichten in hoe jouw klanten zich gedragen en leiden in 74% van de gevallen tot verhoging in sales. Door ervaring en techniek te combineren, verhoog je stapsgewijs de conversie ratio van jouw webshop, en ga je van gemiddeld ruim 20 klanten per dag (bij duizend bezoekers) naar 40.

Laat je inspireren door onze successen

Waarom kies je voor De Kleuver?

Bouwt sterke merken sinds 2000

Honderden tevreden klanten gingen je voor

Lange termijn relaties, al met korte termijn resultaten

Geen uurtje-factuurtje, maar fixed prices en pro-actieve betrokkenheid

Integreert marketing in jouw business en sales strategie

Meer weten? Zet de eerste stap!

Ben jij klaar om jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen? Wij ontdekken graag, samen met jou, de vraag achter jouw vraag om jouw business écht verder te helpen. Benieuwd? Laat jouw gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Hoe kan ik je helpen?

conversion rate optimization

Kevin Jansen
Business Development Manager